Murals Heerlen – stadstuin
Murals Heerlen – stadstuin

Murals Heerlen – stadstuin

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Gisteren was ik bij de loods in de stadstuin. Daar miste nog een mural op de laatste vrije wand. Die is sinds vorige week beschilderd door Amber Delahaye illustratie met hulp van Marielle Yogi. Het gaat hard met de murals in Heerlen. Groot voordeel nu is dat ik met mijn elektrische scooter overal mag komen. Helaas betrok de lucht op dat moment zodat de mural wat donker uitvalt…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.