Je kunt wel zien
Je kunt wel zien

Je kunt wel zien

Je kunt wel zien welke kat bij ons de broek aan heeft. Onze Kaat dacht van hey baas, heb je nieuwe werkbroeken besteld, daarvan is er toch zeker ene voor mij. Werkbroeken, hoor ik u denken, yep, een gecertificeerde werkbroek kost 15 euro bij van Cranenbroek (what’s in a name). En een nieuwe spijkerbroek kost me zeker 100 euro, en die gaan ook een lifetime mee. Zeker nu ik met verf aan het knoeien ben. Ik droeg tot voor kort een versleten korte broek, maar onder in de gang en werkplaats wordt het nu te koud om daar even mee op de grond te zitten. En die moderne werkbroeken hebben zoveel zakken dat er onderhand de inhoud van een complete gereedschapskist in past…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Prachtig Sjoerd, zo waren mijn katten ook, elke doos of nieuw ding hadden hen interesse.
  mis deze donders nog elke dag. Hans.

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Goede morgen Sjoerd. Nou ik denk dat ze zeker niet gaat helpen, maar wel opzichter spelen om te zien of de baas het allemaal wel goed doet (of misschien :”Wat ben je in godsnaam allemaal aan het doen, het gaat er van stinken” )
  Een fijne vrijdag gewenst.

 3. ik moet ook aan mijn kat denken nu, ze lijkt er echt op, en haar houding is ook hetzelfde :o)
  Ik moet op mijn werk een wit uniform aandoen, dus werkkleding hoef ik niet te bestellen, ik doe gewoon een jeans aan
  .* Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.