Druk zeg ik je…
Druk zeg ik je…

Druk zeg ik je…

Het was een somber weertje gisteren, Jeslynn was twee dagen hier en we hadden geen zin om de hele dag binnen te zitten. Mijn vrouw wilde nog een nieuwe plant voor op de keukenkast en dus togen we even naar Intratuin in Maastricht. Bij het opdraaien van de parkeerplaats hadden we daar al spijt van. Helaas weet Jes dat als we daar zijn zij even in de speelhoek mag spelen, dus een point of no return… Ik heb het nog nooit zo druk gezien daar, je kon over de koppen lopen. Eenmaal binnen bleek dat de kerstmarkt daar de oorzaak van was. De kinderen zijn al in de kerstsfeer terwijl de Sint nog niet in het land is. Mopper, mopper, en we gingen alleen voor een plantje. Het laatste hebben we ook gevonden, en alle verleidingen ten spijt, het was ook echt het enige wat we gekocht hebben daar. En Jeslynn was zo moe van het wandelen en spelen daar, die viel op weg naar huis prompt in slaap. De foto mag duidelijk zijn, daar beginnen we dus echt niet meer aan…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Frank-103

  Belachelijk, nu al kerstrommel in de winkels, van mij mogen ze het verbieden. Zaterdag hier toch maar even vragen naar een paasstol, en zo’n chocoladehaas lust ik ook wel.

 2. Kakel

  Het stond in de krant: tuincentra hebben alles al ingericht voor de kerst. Eind oktober (zucht.) Ik leid in stilte met je mee, Sjoerd (-:
  Ikea, nog zoiets vreselijks. Soms staan er op de afritten langs de grote weg files naar Ikea!

 3. Hey Sjoerd,

  behoorlijk vroeg al. Het is nog niet eens november.
  En dan… Sinterklaas is nog niet geweest… Echt geen stijl!
  Gelijk heb je: niet meer naar een tuincentrum, totdat de Sint geweest is!!

  Wel lief… ik zie die kleine lekker slapen achter in de auto…

  Dagdag, groetjes van Marlou

  .

 4. Goede morgen Sjoerd, nog even en de kerstspullen liggen al in augustus in de winkel. Idioot gedoe allemaal, bovendien koop ik niet ieder jaar nieuwe kerstversiering. Vroeger (toen de ballen voor de boom nog stuk konden vallen) mochten de kinderen elk jaar een nieuwe bal voor de boom uitzoeken, maar dan was het al ruim sinterklaas geweest.
  Ik wens je een fijne maandag toe (met een fijne kerst wensen wacht ik toch nog een tijd hoor)

 5. marjolijn1

  Ja, verschrikkelijk hé, die drukte…!
  Ik was vorige week bij Intratuin, op zondagmorgen 10.00 uur, toen was het er ook al zo druk, dat het niet leuk meer was…!
  Goede start van de nieuwe week…!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.