Ik sta op wacht
Ik sta op wacht

Ik sta op wacht

bVision & Photography

Ik heb wat met kabouters, alhoewel er hier rondom het huis gene te vinden is (tenzij je mijn vrouw meerekent). Maar goed, deze zag ik al in de verte staan. Ik dacht eerst dat hij gelanceerd zou worden en een ruimtekabouter was. Maar een nadere inspectie wees uit dat hij van de boot een deugd had gemaakt en hier stond te wachten op beter weer. Een ikwachtaf kabouter dus, maar met zo’n schuilhoek had hij het goed bekeken. Daarnaast had hij ook goed zicht op hetgeen zich in de achtertuin afspeelde.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

 1. logbankje

  De kabouters zijn in trek op de weblogs.
  En terecht ik vind het ook prachtige sprookjes figuren.
  hoop dat de kabouter er lang mag staan, vinden kinderen prachtig. Hans

 2. Ha die Sjoerd!

  Dus jij hebt wat met kabouters?
  Nou… ik ook!
  Ik spaar ze, ik teken ze, ik knutsel ze en wat niet al.
  Deze had ik ook zéker gefotografeerd.
  Ik vind ‘m geestig!

  Dagdag… groetjes van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd. ‘ Van de boot een deugd maken’ een prachtige taal vondst 🙂 En deze staat er droog bij. Zelf heb ik eigenlijk niets met tuinkabouters, wel met gewone kabouters als ze tenminste niet te sjagrijnig zijn (dat komt ook voor)
  Voor vandaag een fijne dinsdag gewenst, de zon schijnt dus lekker even naar buiten wandelen of in de tuin werken.

 4. Ik heb ook iets met kabouters, blijf ze leuk vinden. In ons oude huis hadden we meerdere kabouters in de tuin, alleen wel allemaal bierkabouters. Ik kocht destijds elke kabouter die ik tegenkwam en iets met bier te maken had 🙂 Het waren dan ook bierbouters .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.