Murals Heerlen – Prullebakkunst
Murals Heerlen – Prullebakkunst

Murals Heerlen – Prullebakkunst

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag nog een stukje Street Art, een prullenbakje tussendoor. Deze is geschilderd door Natascha Zweers en de tekst zal wel duidelijk zijn. De gemiddelde Heerlenaar is niet zo gelukkig met het leegstaande nieuwe Maankwartier. Het ziet er mooi uit, maar daar koop je niets voor. Er was al leegstand genoeg in het centrum.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, soms worden de openbare bakken ook te weinig geleegd. Laatst bij het zwembad zag ik dat de bak uitpuilde en er ook een hoop naast lag. Dat krijg je wel als er niet vaak genoeg iemand komt om de bak te legen.
    Een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.