Torso
Torso

Torso

Ach, met zo’n elektrische scooter kom je nog eens ergens, zo reed ik deze week richting Merkelbeek toen ik dit onderweg tegenkwam. Een aantal torso’s in de boom. Je kunt me de boom in is hier wel heel letterlijk toegepast. De boom lijkt er niet onder te lijden. Lijkt me alleen erg koud als je daar je blote bast hebt hangen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 reacties

  1. Ik vind hem wel heel erg leuk, misschien in de winter een truitje aantrekken. Of Topic: de inzet is om 100.000 op te halen met de marathonvlam, maar als ik nu even reken, denk ik dat het tussen de 130.000 en 150.000 gaat worden. Ik ben benieuwd we weten het op 8 mei 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.