Torso

Torso

Ach, met zo’n elektrische scooter kom je nog eens ergens, zo reed ik deze week richting Merkelbeek toen ik dit onderweg tegenkwam. Een aantal torso’s in de boom. Je kunt me de boom in is hier wel heel letterlijk toegepast. De boom lijkt er niet onder te lijden. Lijkt me alleen erg koud als je daar je blote bast hebt hangen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. Ik vind hem wel heel erg leuk, misschien in de winter een truitje aantrekken. Of Topic: de inzet is om 100.000 op te halen met de marathonvlam, maar als ik nu even reken, denk ik dat het tussen de 130.000 en 150.000 gaat worden. Ik ben benieuwd we weten het op 8 mei 🙂

  2. logbankje

    Het is een speciale maniet van aankleden van een kale boom. Hans

    Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
    Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: