bVision & Photography

Kabouters,
met een hart van steen,
máár met een hart vol liefde gemaakt.

Mooi ingepakt is per kabouterpost vorige week vrijdag een pakketje aangekomen. Netjes ingepakt tegen de voorspelde kou heeft kaboutermoeder Dien de kabouters Ward, Bubble, Punt, Kloek, Rockie en Doppie in een mooie geïsoleerde envelop gedaan om de lange reis naar het uiterste zuiden van Limburg goed te laten verlopen. Ze waren nog een beetje versuft van de lange reis en hebben genoten van een weekendje rust in een verwarmde ruimte. Ze zien het hier wel zitten en kijken uit naar de hen toebedeelde job. Wat dat is kan ik nog niet verklappen.
Wie je ook genieten van de aanwezigheid van deze kabouters, dat kan, maar dan moet je even op de kerstactie van kaboutermoeder Dien kijken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.