Plakplaatje – Soms…

Plakplaatje – Soms…

‘Laat niet, als dank,
Voor ’t aangenaam verpoozen,
Den eigenaar van ’t Bosch
De schillen en de doozen’

Reclame campagne ANWB (1926)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Ik erger mij hier groen en geel aan en ik vraag mij altijd af: wie doet nu zoiets, gewoon omdat ik niet kan begrijpen dat er echt mensen zijn die dit veroorzaken.

  hanscke
 2. Toch triest dat men de rotzooi zo neer gooit in de natuur.
  Met de zelfde inspanning breng je het naar het afval verwerkingsstation.
  En als je belt komt men het hier gratig ophalen. Hans

  logbankje
 3. Wat een rotzicht, die troep in de berm, zou er ergens op een papier niet toevallig het adres van de eigenaar staan? Dan kan men het daar terug in de voortuin storten. Bah wat een zooi, ik begrijp dat soort lieden niet. Als het nu net in een bocht ligt, dan zou het natuurlijk wel van een niet afgedekte aanhanger kunnen zijn gevallen, maar dan nog, je ziet het in je spiegel toch vast wel vallen lijkt me, dan haal je de boel toch weer op. Ik probeer nu zo positief mogelijk te denken, omdat ik me niet kan voorstellen wat voor mens dit expres in de berm gooit.

 4. als je gaat wandelen, overal ligt er sluikstort, er moesten zware boetes op komen….
  toen ik een jaar geleden hier achter ging wandelen, stond er een palet met een tentje over, een dakloze ging daar slapen.
  Hij is weggestuurd door de gemeente , maar alles ligt er nog

  .* Een @->- voor jou.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: