Murals Heerlen – The Art of Jaune(3)
Murals Heerlen – The Art of Jaune(3)

Murals Heerlen – The Art of Jaune(3)

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Kent u ze nog, deze harde werkers. Nu ja met een knipoog bekeken dan. De maker van al deze werkers is Jaune, een Belgische kunstenaar uit Brussel. Hij maakt de onzichtbare werkman zichtbaar. Maar er zijn meer van deze onzichtbare mensen zoals de schoonmakers, de verpleegster in een ziekenhuis. Alles met uniforme werkkleding verliest zijn gezicht. Jaune probeert deze beroepen op een humoristische wijze in beeld te brengen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, dit is niet alleen een mooie, maar ook eentje die je doet denken aan alle mensen die zo hard en soms onder moeilijke omstandigheden hebben gewerkt.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.