Ford Transit campervan
Ford Transit campervan

Ford Transit campervan

bVision & Photography

Deze Ford Transit Camper uit 1976 werd gespot door Morgaine van Morgaine’s Passions ze schreef hierbij het volgende:
Hoi Sjoerd, Bij deze. Ik had de zon weer tegen mij en ze zijn met de mobiel genomen. Dus hoop ik dat jij er iets mee kunt. Gevonden in Kruidenwijk te Almere. Vlakbij de AH waar ik even heen ging. Maar ja. Ik moest even stoppen toen ik het blauwe nummerbord zag en 1976.

bVision & Photography

De foto’s zijn niet echt genomen in de ideale weersomstandigheden, en ik heb nog wat moeite moeten doen om ze wat op te poetsen. Waarom dan toch plaatsen?. Dat is eenvoudig te beantwoorden. Het doet me denken aan de tijd dat ikzelf als V@nM@n door het leven ging met een mooie blauwe Ford Transit met dubbele cabine. Helemaal nieuw destijds. Zo werd dan ook mijn eerste stekje vanman.nl. Helaas vonden mensen in de buurt dat ik niet zo’n mooie bus verdiende en keer op keer had ik schade. Van een portie friet tegen de auto aangegooid tot krassen over de hele auto. Dat was het enige nadeel van mijn Transit, hij paste niet in de garage.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Je hebt de foto mooi opgepoetst Sjoerd, hij oogt alsof je de geur van frisse regen in het doorbrekende zonlicht kunt ruiken! En wat je ook van het busje kunt vinden, ik vind ‘m prachtig; hij staat voor een heerlijke vakantie, lijkt me! vervelend dat je er zelf destijds friet en krassen tegenaan gesmeten kreeg.

  2. Wat een fijn bussie om vakantie mee te vieren, hij heeft ook nog eens een stel flaporen meegekregen 🙂
    Ik wens je een fijne zaterdag toe, het ziet er uit of het hier een zonnige dag gaat worden, maar dat kan natuurlijk nog veranderen.

  3. Nou ja, van je eigen Ford 🙁 Deze staat gewoon op de openbare weg, als ik er weer in de buurt ben zal ik eens kijken bij andere omstandigheden… Of het is een fout huisje of iets, net niet oud genoeg, of de zon staat net verkeerd, het is ook altijd wat bij mij 😉

    Ik vind het super dat je het alsnog hebt gebruikt, ik zal mijn grote camera ook weer in mijn tas doen, die blijft te lang staan 😉

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.