Het feest kan beginnen,
Het feest kan beginnen,

Het feest kan beginnen,

Het feest kan beginnen, de zak is binnen…

De Sint en Piet gaan vertrekken en we kunnen ons op gaan maken voor het volgende feest. Jeslynn was niet zo gecharmeerd van Sint en Piet. Dus hebben we die maar gevraagd om de cadeaus bij ons af te leveren, samen met wat strooigoed uiteraard. Wat wel in goede aarde viel waren uiteraard de cadeautjes. Vooral de damesraceauto was helemaal favoriet, ook bij opa. Oma kan gaan voorlezen uit Jip en Janneke en het strooigoed wilde ze zelf wel opeten, maar ze is ook niet te beroerd om met iemand(opa) te delen. Vandaag eens even een lampje verplaatsen in de kamer, de kerstspullen uitzoeken, en morgen aan de slag met versieren. We hebben dit jaar helemaal niets nieuws aangeschaft en teren volledig op wat we allemaal nog hebben. Na de Sint moeten we even consuminderen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. De zak van de Sint weet wat;-) Wat een leuke kleindochter heb je en je speelt dus genderneutraal want “raceauto” 😉
  Geweldig feest hoor dat Sinterklaasfeest en zelfs als Sint zelf een beetje eng is maken de cadeautjes toch veel goed!

 2. logbankje

  Wat een warme log, doet me denken aan de tijd met mijn kinderen.
  Begrijp dat je geniet van je kleinkind, ze is een prachtige aanwinst. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Frank-103

  Leuk hoor, een raceauto voor een meisje kan in 2019 best, dat hoeft niet per se een pop te zijn. Hier staat de kerstboom zelfs al, en na jaren weinig kerstversiering kopen zijn we dit jaar wel los gegaan. Al komt dat omdat veel versiering kapot was.

 4. hahahaha, heerlijk! Hier ook gevierd met Luca, maar ja, nu nog 1, racete op de zak af, keek erin, snapte er niks van, alles eruit en dan? Nou ja, klaar toch? whahahaha Mocht ie uitdelen kreeg Liefste eerst alles, die pakte niet aan want die zat te filmen.. kreeg ik het allemaal…. lol…

  Mama droeg de zak gewoon binnen… niks niet geen gebonk, hij had het niet gezien omdat mijn mama met hem aan het spelen was op de grond nog… mijn mama zei tegen hem.. kom je Luca? Als een razende achter haar aan, geweldig gewoon!

  Kerst… ik heb niet eens een boom meer… al lang geleden wegens ruimte gebrek weg gedaan…. Vroeger was het andersom, Sint weg, werd kind wakker, stond de boom al.. deed ik in de nacht altijd, en mama jarig en de kerstboom was er.. maar dat is al jaren klaar…. Wel bewaar ik de ballen uit mijn kindertijd, natuurlijk 😉

  X

 5. whahahaha een dames raceauto, wel asjemenou, wta gaaf 🙂

  wat een heerlijke lok haar heeft ze voor haar snuitje hangen sjoerd, wat een mooi meiske,

  of je gelijk hebt, consuminderen…. goed plan, ik koop ook niks 🙂
  bruintje kan het niet meer trekken

  een fijn dag vandaag

 6. Dat is inderdaad wel een hele leuke raceauto. Spullen van vorig jaar of zelfs het jaar of jaren er voor zijn natuurlijk altijd nog prima te gebruiken. Hier geen boom alleen wat versiering hier en daar.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.