De huisjes van Appie
De huisjes van Appie

De huisjes van Appie

Zo zeg, was het bij jullie ook zo’n troosteloos weer?. Hier in ieder geval wel. Voorlopig even genoeg water gezien. Jeslynn was gisteren de hele dag hier, dan heb je nog wat omhanden. Bij Appie hadden we wat winterhuisjes gescoord bij de boodschappen en die vielen in goede aarde. Dit was wat opa er even van had gemaakt voor dat Jeslynn er was. Boven op het whiskyvat, daarna lagen ze binnen de kortste tijd door de hele woonkamer. Ik vind het ongeschikt als kerstversiering, daarvoor is het veel te kinderlijk van opzet. Maar als speelgoed voor de kleintjes vind ik het prima. Dat beperkt uiteraard wel de doelgroep…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 reacties

  1. Oh ik ben niet de enige die dat denkt en zegt… voor mijn kleinzoon, laat mijn dochter ze nu willen sparen, ik heb er ook al een aantal, whahaha zowel in Drachten als hier in Almere… kortom, ik spaar voor dochter, of dus voor kleinzoon 😉

    Het weer, ja de zon schijnt nu! yessssssssss eindelijk, troosteloze dagen en gisteren de onthulling van het nieuwe telg mee gemaakt.. ja wat nu… het is roze…. eind mei uitgerekend.

    X

  2. Goede morgen Sjoerd, ja ik zag die huisjes ook al bij mijn kleindochter, op de vensterbank. Zij hadden er een slinger lichtjes achter gedaan zodat er in de huisjes ook een lichtje brandde. Zelf kom ik niet bij Appie, die is in de stad en de plus op het dorp is ook goed.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.