Versierd
Versierd

Versierd

bVision & Photography

Ik kreeg gisteren van Nicole (huisvlijt.com) de vraag hoe wij tijdens de kerst alles versierd hebben, met een boom of anders. De boom is bij ons al lang uit de gratie met drie, nu nog twee katten. Vorig jaar en ook dit jaar waren we van plan om te consuminderen, als dat nog kan met een hele kast vol met kerstspullen. En ons te redden met wat we hebben. En ik moet zeggen dat is aardig gelukt. Het consuminderen een tien, het ontspullen een magere één. Er is me één bal uit de vingers gegleden en in duizend stukjes gevallen. Op de eerste foto de voorkant en op de tweede foto de achterzijde van onze woonkamer. We hebben sinds enige tijd aan beide zijden hangplanten hangen waar ik de kerstversiering doorheen heb gevlochten. De foto’s zijn met mijn mobiel gemaakt, mijn camera was even niet beschikbaar.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Goede middag Sjoerd, omdat Molly alles wat plantaardig in in huis graag een beetje herverdeeld over de kamer en keuken, heb ik via de verkoop ten bate van het asiel een nepboom gekocht. Al zou ik zelf liever een echte boom in huis halen, die ruiken zo lekker. Maar ja dat wordt een kleine ramp met die kat, ze gaat er in hangen en dat is nu niet de bedoeling. Ik placht ook altijd verse bloemen in huis te hebben, maar dat kan ook niet meer, die vind ik dan ’s ochtends heel artistiek verspreid door het huis, zo hier en daar een bloem is misschien wel fleurig maar daar koop ik ze niet voor. Kortom dan maar een nepboom en dan heb ik toch wat kerstsfeer in huis.
  Maar bij jullie is de kerstversiering al aanwezig, je kleindochter zal er vast wel van genieten, al die lichtjes, engeltjes en glanzende ballen.

 2. NEEEEEEEEEEEHEEEEEEEEEEEE breng mij nou niet op ideeën, hahahahaha al zie ik het wel vaker, maar nu.. ik zit al steels naar mijn boekenkast te kijken, hahahaha en mijn planten… lol… nou goed…. nee…

  Ziet er wel leuk uit, maar wat scheelt bij mij? Ik heb geen lichtsnoeren meer 😉 Dan is het ook weer saai.

  X

 3. ik vind het supertof sjoerd, bijkopen kan echt niet meer hé, het houdt eens op 🙂
  het ziet er heel sfeervol uit, en slim ook met katten:-)

  Vroeger toen ik katjes had, waren ze wel altijd erg lief, de kerstboom gaven ze niks om 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.