Heerlen murals – mini kunstwerk
Heerlen murals – mini kunstwerk

Heerlen murals – mini kunstwerk

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Zo kun je ook kleine kunstwerkjes tegenkomen in de stad. Op een lantarenpaal, een meterkast, of zomaar ergens op de muur….
Update: de kunstenaar 7emplo maakt kleine, kleurrijke sculpturen geïnspireerd door oude beschavingen, buitenaardse wezens en fantasiewerelden. Elk werkje maakt hij eerst in klei, giet hij vervolgens in beton en schildert hij met de hand.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. de kunstenaar 7emplo maakt kleine, kleurrijke sculpturen geïnspireerd door oude beschavingen, buitenaardse wezens en fantasiewerelden. Elk werkje maakt hij eerst in klei, giet hij vervolgens in beton en schildert hij met de hand.

 1. Hoi Sjoerd,

  dit is echt heel mooi…
  Ze mogen wel zorgen dat het goed vastzit!
  Lijkt een beetje op de Zuid-Amerikaanse Inca-kunst.
  D kleuren zijn ook helemaal mijn kleuren..

  Groetjes en heb het goed vandaag,
  Marlou

 2. Goede morgen Sjoerd, ik zie aan het commentaar van bertiebo dat ik niet de enige ben die gelijk aan indiaanse stammen moet denken, ik dacht aan de Maya’s toen ik deze kunstwerkjes zag. Er is dus iets in het kunstwerk dat ons aan deze mensen doet denken.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.