21 Comments

 1. Ja, apart en bijzonder, of komt het door al die baardjes die weer in zijn, hahaha zo ook mijn vriendin de kapster, nieuwe zaak, gewoon kapsalon maar de barberstoel is ook binnen, bouwpakket al la Ikea ~proest~

  Geen idee eigenlijk of die al staat inmiddels eigenlijk… 😉

  X

 2. O ja, de barbier van vroeger is weer een beetje terug, ik herinner me zon “barbier”nog wel van vroeger. Mijn vader ging er heel af en toe heen als hij zich niet zelf wilde scheren. Dan mocht ik wel eens mee en vond alle spullen zo mooi, de echte leren stoelen en de glimmende verstuivers met een rubber slangetje eraan met aan het eind een bal waarin geknepen moest worden.

 3. Hier zitten er ook vele, soms denk ik aan een witwas adres. LOL Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

  logbankje
 4. Hoi Sjoerd,
  ja.. ik mag dat wel!
  Hier is er ook net eentje bij gekomen.
  Je betaalt er voor wat het je waard is.
  Vind ik ook wel wat hebben.

  En James Dean… ohhhh… daar was ik me daar toch een partij weg van!

  Goed weekend!
  Marlou

  .

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.