Kerstgedachte
Kerstgedachte

Kerstgedachte

Op eerste en tweede kerstdag genieten wij van onze rust en van onze familie

De laatste dag voor het feest kan beginnen, de ratrace is gelopen, we hebben alles in huis. Dat was nog niet zo eenvoudig want mijn vrouw moest alle dagen werken, ook vandaag nog. Maar we hebben het gehaald. De cadeaus liggen klaar om uitgepakt te worden, we hebben het rustig gehouden dit jaar, gezelligheid staat voorop.

De ware kerstgedachte is voor velen naar de achtergrond verdrongen maar er gloort licht aan de horizon. Verschillende van mijn collega bloggers laten zien dat het ook anders kan, steken mensen die het nodig hebben een hart onder de riem. Of dat nu om kabouters gaat, een buurvrouw die geholpen moet worden, een zieke kapitein, gewoon even de weg kwijt zijn, een dipje hebben of gewoon voor sinterklaas spelen. Daar krijg ik een warm hart van, en dan weet ik niet eens wat er nog meer gebeurd is of wat ik in de loop van het jaar vergeten ben. Bloggen wordt steeds meer een vriendelijk en sociaal platform. Ik ben blij dat ik daar ook een onderdeel van mag zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Marthy

  Ook ik geniet ervan deel uit te maken van de blogwereld om me heen. Het heeft me veel goeds gebracht en daarom blijf ik dit nieuwe jaar ook weer mee doen. Een mooi nieuw jaar, Sjoerd.

 2. logbankje

  Er is altijd licht achter de horizon, soms wel moeilijk te zien.
  Ik geniet ook volop van mijn mede bloggers, beleef er heel veel plezier aan.
  komt ook dat men de moeite neemt iets te plaatsen van zichzelf.
  Wens je met de familie fijne kerst dagen. Hans

  @ Inderdaad jammer dat men geen uitleg geeft in de video.

 3. Ook veilige feestdagen gewenst!

  Zelf heb ik geen last van ratracerij. Voor mij zijn het gewone dagen. Vandaag paella con knakworst. Morgen eens kijken wat er dan weer uit m’n koelkast komt.

  Meer dan 12 jaar geleden zaten er ook wat pestkoppen onder de bloggers. Die zijn inmiddels allemaal verdwenen via Hyves naar Facebook naar ??

 4. Frank-103

  We doen hier met kerst ook rustig aan, een avond bij mn zus eten met de hele familie, de andere avond gewoon met een bord macaroni op schoot naar een kerstfilm kijken (die hard 1). We hebben dit jaar wel kadootjes gekocht voor onder de kerstboom.

 5. Ook alles op de rails al hoefde er niet héél veel meer dan voor een gewoon weekend geregeld te worden want we houden het rustig.
  Het blogwereldje is tegenwoordig inderdaad een warme groep mensen die een fijne tegenhanger zijn voor de andere media waar waar soms het fatsoen een beetje uitgestorven lijkt te zijn. Ook ik ben blij er deel van uit te maken en wens je sfeervolle en gezellige feestdagen met je familie.

 6. Ik breng de kerstdagen rustig door, met ’s avonds kerstdiner bij mijn kinderen . Aan cadeautjes doen we niet met kerst, dat doen we tijdens de sinterklaasviering. Ik wens jullie mooie kerstdagen toe.

 7. Het bloggen heb ik 15 jaar als een erg prettig en sociaal gebeuren gezien. De ene keer kun je wat steun bieden, een volgende keer krijg je zelf wat warmte toegezwaaid.
  Na een druk en hectisch jaar heeft mijn eega een paar weekjes rust. Daar maken we dan ook lekker in alle rust samen gebruik van. Voor ons geen gekkigheid met kerst, we blijven gezellig samen thuis.
  Gezellige dagen gewenst, Sjoerd.

 8. ik moet zelfs deze avond en met kerst werken, nog tot maandag, dat is in onze job zo…
  Maar ervoor en erna is nog tijd genoeg :o)
  Ik ga wel een paar blogrondes overslaan
  * Een @->- voor jou.
  ┊ ┊ ┊ ┊ ┊
  ┊ ┊ ✫ ˚♡ ⋆。 ❀
  ┊ ☪︎⋆

  ┊ . ˚
  ✧Fijne Kerst

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.