And so this was Chrismas…
And so this was Chrismas…

And so this was Chrismas…

Na wat enerverende kerstdagen, met een plotseling zieke kleindochter op eerste kerstdag, is de rust wedergekeerd. Mijn vrouw mag vandaag haar laatste werkdag van dit jaar maken en ik kan puin gaan ruimen en me de laatste dagen van het jaar gaan beraden over wat ik ga uitspoken in het nieuwe jaar. Een terugblik begin ik niet aan, wel een blik vooruit. Geen bucketlist, geen doelstellingen, geen goede voornemens daar doen we niet aan, we gaan niks afvinken alleen nog genieten van het leven zoals het komt.
Toch nog even terug naar eerste kerstdag, We hadden als cadeau voor Jeslynn een modern poppenhuis gekocht. Ze is zo vaak bij ons en ik geloof niet zo in het heen en weer slepen van een hoop speelgoed. Ze heeft bij ons een eigen kamer en in de woonkamer haar eigen speelhoek. Ze was er echt helemaal weg van, en heeft na een grondige interne verbouwing haar eigen stempel erop gedrukt…

Jeslynn op het hobbelpaard, we vonden dit poppetje zo treffend dat we dit er zeker bij wilde hebben.

Mama in de keuken, want zeg nou zelf, in een poppenhuis hoort ook een keuken te staan

Het was niet echt barbeknoeiweer, maar dat is het voordeel van een poppenhuis,

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. ik heb de kerstdagen overleefd, ik ben ziek geworden ,maar ben gewoon gaan werken opdat niemand van m’n collega’s zou moeten opkomen, maar gisteren ben ik toch naar de dokter gegaan, het ging echt niet meer, nu ben ik wakker maar slaap de hele dag
  en die poppetjes vindt ik de max

 2. logbankje

  Verstandig om geen goede voornemens te hebben, ze blijken toch niet te lukken.
  Wat een mooie poppetjes, ik dacht ook gelijk aan Jeslynn.
  Gelukkig heeft ze lieve grootouders. Hans

 3. Je bent een leuke opa denkik. Gewoon leuk dat ze een eigen speelhoekje heeft en daar past dit leuke poppenhuis perfect is. Jammer dat ze ziek werd want toen kon ze natuurlijk niet meer spelen. Hoop dat ze ondertussen weer helemaal beter is.

 4. Hahahahaha, geweldig dat poppetje wat op Jesslyn zelf lijkt 😀 Natuurlijk moet dat erin, en wat je vertelt, ziek, ja dat was Luca dus ook gister, niet lekker, tot een bepaald momentje dat hij toch even de zoutjes ging eten en onderzoeken met het flesje bier erbij 😛

  Van dat speelgoed heb ik ook, maar ik heb hem te weinig om dat nu al te doen, en er staat een klein kistje nog, maar ja, hij is nu alweer wat ouder, dus het gaat nu nog wel even mee. maar ik ben al aan het kijken voor later.

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.