Afscheid nemen
Afscheid nemen

Afscheid nemen

Vandaag nemen we afscheid van onze Peugeot 3008. Ons trouwe monster gaat terug naar de garage. Het rijden met koppeling werd gewoon te zwaar met mijn knie. Ook een operatie zou hier geen oplossing bieden. Alleen onze race auto is nog niet op de plaats van bestemming aangekomen. Ik denk dat de feestdagen roet in het eten hebben gegooid. En als die uit Frankrijk aankomt moet er ook nog een kenteken worden aangevraagd, en daar gaan ook dagen overheen. Ik heb er overigens vertrouwen in dat de toegezegde leenauto er vanmiddag ook staat, ik heb alleen geen flauw idee welke en wanneer ik mijn eigen bolide krijg…(die race auto verklaar ik nog later)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. logbankje

  Hoop voor je dat je nieuwe aanwinst snel in je garage mag staan. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Kakel

  Mooie kleur blauw heeft de auto!
  Ik rijd in een automaat en wil niet anders meer. M’n man rijdt in een hybride; ook een automaat.
  Succes met je leenauto en beterschap voor je knie.
  Lieve groet

 3. Het mag dan een stuk blik zijn… we wénnen toch wel heel erg aan ons eigen blik dat al lang lief en leed met ons deelde. Ik hoop dat de nieuwe auto snel aankomt, van de automaat ga je héél veel plezier hebben. .

 4. Nou Sjoerd,

  je hebt die ouwe bak toch wel een klopje op z’n kontje gegeven en bedankt?!

  Ben benieuwd naar de race-auto!!

  groetjes en prettig weekend, Marlou

  (en je had het goed gisteren: Wilhelmina!)

 5. Goede morgen Sjoerd, ja soms moet je toch even slikken als je je oude karretje bij de garage achterlaat , maar voor je knie zal het een zegen zijn een automaat te rijden. Een ander zal vast weer blij zijn om een mooie goed onderhouden auto te kunnen kopen.
  Fijne vrijdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.