Weg spanning op de Bouwberg
Weg spanning op de Bouwberg

Weg spanning op de Bouwberg

bVision & Photography

Het is niet het eerste trafohuisje dat ten prooi valt aan de sloper, maar ik was wel nog op tijd om het vast te leggen. Inmiddels is het gesloopt. Het trafohuisje is vervangen door het groene blok rechts ernaast. Bewaard voor het nageslacht zullen we maar zeggen. Het stond bijna bovenaan aan de Bouwberg in Schinveld (nu gemeente Beekdaelen). Schinveld ligt bijna tegen de rand aan van de achterzijde van het het Schutterspark. Schinveld ligt tegen de Duitse grens aan de Teverense heide, de Schinvelderbossen en aan de andere kan Brunssum en de Brunssumerheide. Een mooie plaats om eens een fijne wandeling te maken.

bVision & Photography
bVision & Photography
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Zouden die huisjes niet onder industrieel erfgoed kunnen vallen? Dan zouden ze er blijven staan, ik vind ze mooier dan die staalblokken.
    Voor vandaag wens ik je een fijne zondag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.