Bankhangen
Bankhangen

Bankhangen

Het is waarschijnlijk wel duidelijk dat Jeslynn in het weekend hier was. Pa en Ma moesten werken en dus was Jeslynn bij ons logeren. Niet dat we de hele tijd op de bank hebben gelegen, daar hadden we niet veel tijd voor, maar op een gegeven moment waren we aan het stoeien en wilde Kaatje meedoen. Lekker met z’n drieën op de bank. Quality time toch. Quality was ook de service van onze Renault garage. Daar kreeg ik zomaar een nieuwe Renault Capture te leen totdat mijn auto geleverd kan worden. Die had twee weken geleden al binnen moeten zijn. Ik mag ook hier niet klagen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

25 Comments

  1. Marthy

    Als ik morgen een nieuwe bank zou kopen ga ik er eerst languit op liggen in de winkel, ik moet er namelijk een tukkie op kunnen doen. En op die van jou kan dat dat.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.