Een tafel over
Een tafel over

Een tafel over

We hebben een tijd geleden een nieuwe tafel geplaatst in de woonkamer en hadden onze oude glazen tafel voor iemand aan de kant gezet die ging verhuizen. Alleen degene die hem eerst wilde hebben, zag daar uiteindelijk vanaf. We hadden hem bijna naar de kringloop gedaan toen mijn vrouw zich eergisteren afvroeg of die niet op het terras zou passen. Zelf waren we al een tijd op zoek geweest naar een nieuwe set voor op terras, tafel en vier stoelen. Want van de huidige teakhouten tafel waren de poten wel heel erg krom geworden en de stoelen pasten niet onder de tafel.
Na wat passen en meten bleek dat de glazen tafel makkelijk op het terras paste, en wonderbaarlijk, de stoelen paste er ook nog onder… Een paar uurtjes schroeven en slopen leverde dit resultaat. One problem solved.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.