Murals Heerlen – Rennemig
Murals Heerlen – Rennemig

Murals Heerlen – Rennemig

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag gaan we naar de wijk Rennemig waar we deze muurschildering van Claudio Ethos uit São Paulo, Brazilië vinden. Het werk heeft geen naam. Claudio heeft een voorkeur voor het maken van (bal)pen tekeningen en die te vertalen naar murals.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Mooi en surrealistisch, en je kunt er allerlei ideeën in zien, een vrolijker palet zou daar vast minder goed bij passen.
  En grappig dat de gesnoeide boom zo rijmt met de knokige sigarethand 🙂

 2. Kakel

  Ik vind dat de gemeente Heerlen een onderscheiding verdient met dit beleid. Het mag van mij navolging verdienen in andere (grote) steden. Het is letterlijk een verlevendiging van de maatschappij!

  1. Sjoerd

   Ik ben er tweemaal bij geweest. Het is een ervaring op zich. Alleen vinden de meest artiesten het niet leuk als ze gestoord worden tijden het spuiten, daarna zijn ze vaak wel bereid om toelichting te geven. Met een van de vrouwelijk kunstenaars, Yasja Ligtelijn heb ik nog contact.

 3. Goede morgen Sjoerd. Het lijkt me heel moeilijk om iets op zo’n grote schaal te maken, als je bezig bent kun je niet zien of alles klopt.
  Voor vandaag een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.