Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Vandaag gaan we naar de wijk Rennemig waar we deze muurschildering van Claudio Ethos uit São Paulo, Brazilië vinden. Het werk heeft geen naam. Claudio heeft een voorkeur voor het maken van (bal)pen tekeningen en die te vertalen naar murals.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Ik vind dat de gemeente Heerlen een onderscheiding verdient met dit beleid. Het mag van mij navolging verdienen in andere (grote) steden. Het is letterlijk een verlevendiging van de maatschappij!

    Kakel
    1. Ik ben er tweemaal bij geweest. Het is een ervaring op zich. Alleen vinden de meest artiesten het niet leuk als ze gestoord worden tijden het spuiten, daarna zijn ze vaak wel bereid om toelichting te geven. Met een van de vrouwelijk kunstenaars, Yasja Ligtelijn heb ik nog contact.

      Sjoerd

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.