spanning bij het wandelen in Well.
spanning bij het wandelen in Well.

spanning bij het wandelen in Well.

bVision & Photography

Aan wandelende bloggers heb je wat, die passeren al wandelend door het land ook wel eens een trafohuisje en zetten dat dan op de foto. Dat deed dus ook Jeanne van Sjannesblog. Op haar Groene Wisselwandeling door de bommelerwaard (zie het verhaal op haar sjannesblog). kwam ze in het plaatsje Well waar ze dit mooie in industriële bouwstijl opgetrokken transformatorhuisje aantrof op de hoek van de Dorpsstraat/Dreef. Well is een klein plaatsje in de buurt van Nijmegen (Gelderland) op de grens van Brabant en Gelderland. het valt onder de gemeente Maasdriel. Well ontstond in de vroege middeleeuwen op een terp. (er is overigens ook een dorpje Well in Limburg)

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, door gebrek aan klikmogelijkheid bij de eendjes, zet ik mijn reactie hier maar neer. Ze blijven leuk en ik krijg er gelijk weer een glimlach van op mijn gezicht. Een heel fijne maandag gewenst.

  2. normaal gezien op jou blog klik op de titel en ik kan reageren, maar nu staat er geen titel en ???,,
    dus ik kom nu hier maar eens ff langs
    Zo’n eendjes zijn zeker leuk voor kinderen, maar als je geen bad hebt lijkt het me idd wel stom
    Fijn dat je een cadeautje gevonden hebt
    .* Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.