Storm in de badkuip
Storm in de badkuip

Storm in de badkuip

Gisteren waren we tegen alle adviezen in, toch maar even met de auto op stap. Ik moest voor iemand een cadeau uitzoeken en ik dacht daarvoor bij Loods 5 in Maastricht te kunnen slagen. Heel legitiem toch. En och, de treinen reden toch niet, want er lagen allemaal bomen op het spoor, en wat moet je dan…
Halverwege de winkel komen we langs de eendjes. Die moeten op de foto, ik vind ze toch zo leuk. Maar helaas, we hebben geen bad meer, en Jeslynn heeft er ook niets aan, want ook daar alleen maar een douche. Er stonden al eens van die eendjes hier, dat realiseer ik me wel en ik beloof dat ik niet nog eens van die leuke eendjes lat zien. Overigens heb ik ook het cadeau gevonden voor iemand die nog jarig moet worden. Het is groen en kan staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Ria van Felius

    Een bad is zo onzinnig en neemt veel te veel ruimte in beslag, overbodige luxe! Net als badeendjes haha
    Ik denk dat je een boom kocht, of een cactus maar die geef je meestal niet cadeau.

  2. Zo nu kan ik hier wel terecht, ik heb een badkuip en een aparte douche in mijn badkamer, de douche is voor normaal dagelijks gebruik en het bad is om af en toe mezelf te verwennen, met heerlijk geurende badolie , een tijdschriftje gewoon even lekker dobberen. Dan ben ik een tijdje voor niemand bereikbaar.
    Groen en kan staan. . . .uhhhh. . . . een droogmolen soms, de mijne is groen en staat in de tuin 😉 Maar als het ook nog leeft, zal het wel een plant zijn neem ik aan.

  3. Hier wél een bad maar dan weer geen ééndjes, een mens moet zich kunnen behelpen. Ik was ook stout, ben toch even op en neer naar Zoetermeer gereden om iemand een plezier te doen, ging prima al moest ik inderdaad goed handjes aan het stuur houden omdat onze auto nou eenmaal geen zwaargewicht is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.