Het is groen en het staat…
Het is groen en het staat…

Het is groen en het staat…

Vandaag is mijn vrouw jarig, ik zal niet zeggen hoe oud ze wordt, maar tot voor kort was dat de pensioengerechtigde leeftijd. Mijn cadeau had ik al verraden, het is groen en het staat. Het is een bijzettafel van de firma Zuiver, waar ook onze eettafel vandaan komt. Het is de bijzettafel Glam. De foto is overigens uit de catalogus van Zuiver. Haha, met Jeslynn erbij hebben jullie al genoeg van mijn woonkamer gezien. De meesten gokten op een plant, en dat had het natuurlijk ook kunnen zijn.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.