Maf kind
Maf kind

Maf kind

bVision & Photography

Haha, terwijl ik in het weekend bezig was met het maken van Pizzabroodjes stond Jeslynn op het randje van de keuken gekke bekken te trekken. Met aan haar voeten de laarsjes van haar moeder. Ik kon het dus niet laten om even snel mijn telefoon te trekken en wat schoten los te laten op ons maffe kleinkind.

Pizzabroodjes zijn lekker en relatief snel klaar te maken. Je hebt nodig:

 • afbak (stok)broden
 • tomaten passata (tomatensaus)
 • trostomaten
 • strooikaas
 • oregano
 • Basilicum
 • Peper en zout
 • daarnaast gebruik ik als topping achterham en salami
Broden in de oven, en twee minuten korter bakken als staat aangegeven, Doormidden snijden en besmeren met de passata, wat strooikaas erop, de topping erop, plakjes gesneden tomaat erop en wat kruiden. Nog een beetje strooikaas erop en dan 8 minuten op 200 graden totdat de kaas gesmolten is… Yammie.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. logbankje

  Heerlijk om zo’n maf kleinkind te hebben.
  Er ontstaat al een echte dame in de dop.
  De pizzabroodjes doen me denken aan een vakantie in Polen. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Ik heb niet zoveel met pizzaachtige toestanden maar des te meer met kleindochters die lekker bezig zijn. Mama’s schoenen en laarsjes zijn onweerstaanbaar voor dat spul, ik weet er alles van , gelukkig konden je broodjes even zonder je anders hadden we deze leuke fotoserie gemist.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.