Murals Heerlen – Weltania
Murals Heerlen – Weltania

Murals Heerlen – Weltania

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural van vandaag heeft alles te maken met voetballen. Deze is aangebracht op de muur van het clubhuis van voetbalvereniging Weltania in het buurtschap Welten. De mural is gemaakt door Dave de Leeuw. Het gebouw en de voetbalvelden liggen tegen het landschapspark Terworm aan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.