Aanrijding Kouvenderstraat Hoensbroek
Aanrijding Kouvenderstraat Hoensbroek

Aanrijding Kouvenderstraat Hoensbroek

We snappen het nog steeds niet, maar gisterenochtend was het weer raak bij ons onder aan de berg. Het verkeer raast daar vaak naar boven en naar beneden, en de snelheid loop vaak hoger op, terwijl als je bergaf een noodstop moet maken, je voordat je kunt reageren de kruising al lang voorbij bent. Het persbericht op luidde als volgt:

Bij een botsing tussen twee auto’s in Hoensbroek is woensdagochtend een persoon lichtgewond geraakt.
Rond 9:15 uur ging het mis op de kruising Kouvenderstraat/Grubbelaan in Hoensbroek. Een bestuurder reed op de voorrangsweg (Kouvenderstraat). Een ander kwam van links en wilde deze weg oversteken. Bij de botsing raakte de automobilist op de voorrangsweg ook een lantaarnpaal die daarbij afknapte. De politie onderzoekt de toedracht.

Als dit nu de eerste keer was dat dit gebeurde zou ik zeggen pech. Maar ook ik heb dit al een aantal keren aangehaald. De enige goede oplossing is de Grubbelaan aan beide zijden de toegang naar de Kouvenderstraat te ontzeggen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. logbankje

    Ja, sommige wegen, kruispunten hebben blijkbaar de aantrekkingskracht op aanrijdingen, zo hier een rotonde zoveel keer aangepast en toch regelmatig ongelukken. Hans

  2. Misschien zouden verkeerslichten helpen, zeker wanneer het een straat met veel verkeer is. Als het erg vaak gebeurt, gaat men misschien uiteindelijk maatregelen nemen om de veiligheid te vergroten.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.