Speulentere
Speulentere

Speulentere

Gisteren was het oppasdagje voor opa en oma, mama en papa moesten werken. Nu was het toch slecht weer en we hadden verder ook niets voorgenomen, dus werd het een dagje spelen. En tussendoor uiteraard af en toe eten. Jeslynn heeft zich o.a. met het poppenhuis bezig gehouden. Opa en oma mocht voor in de Jessomobiel en mama en Jeslynn op de achterbank… Keurig geregeld toch. Het diner werd door opa verzorgt, uiteraard afgestemd op de smaak van Jeslynn. Netjes volgens het traditionele drievaks menu op het bord.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Kakel

    Wat kijkt ze er geconcentreerd bij! Elke oppas-dag weer genieten van je kleinkind. Hartstikke gezellig, zeker als het buiten ouderwets hondenweer is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.