Murals Heerlen – onbekend
Murals Heerlen – onbekend

Murals Heerlen – onbekend

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural van deze week is gemaakt door een voor mij onbekende artiest en is te vinden op een stukje proeftuin waar ook Yasja een oefenwerk had neergezet, op de hoek van de Huskenweg en de Sittarderweg. Daar ligt het House of Colors, waar je dat kunstwerkje aan de achterzijde kunt vinden. (overigens als u mij mist vandaag, dat kan kloppen…)

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.