bVision & Photography

Dikke pret gisteren in Utrecht de meest centrale hoofdstad van Nederland, daar waren we met een aantal bloggers bij elkaar gekomen in het mooie nieuwe station van Utrecht. Een echte BloggersBijeenkomst in BarBeton. Ik had het geluk dat ik met Inge van Schrijfsels van mij mee mocht rijden naar Utrecht. Voor mij was het de eerste keer dat ik met deze groep samenkwam, en dat viel me best wel mee. Je leert veel mensen toch wel wat via hun blog kennen. Jammer dan er iemand van de groep niet kon komen wegens ziekte. Ik vond het een prima samenkomst waar de verschillende verhalen werd afgewisseld met het uitwisselen van technische oplossingen voor kleine problemen. Het was een gezellige bijeenkomst. Ik weet dat verschillende mensen die hier reageren ook bij andere bloggers komen die daar aanwezig waren. Ongetwijfeld hoort u daar het verhaal ook nog eens… en u weet nu waar ik was, in goed gezelschap.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Sjoerd! Ik had je al gespot bij Marthy. Zo’n gezellige dag met elkaar vraagt volgend jaar om een herhaling…
    En je kreeg nog iets leuks mee naar huis (-:

    Kakel
  2. Ik was er 6 uur te laat, maar wist dan ook niet dat jullie hier eerder zaten. 😉 Had wel de hand willen schudden, maar dat mag natuurlijk niet van de RIVM. Een ander voordeel is dat ik wederom niet op een foto op het internet te vinden ben. Ik ken overigens erg weinig bloggers (m/v/x) van dichtbij. Daarvan zat er niet 1 aan de tafel.

  3. Slim gekozen voor Utrecht. Als ik makkelijk weg zou kunnen zou ik zeker ook in de trein gesprongen zijn om mijn neus te laten zien;-) Ik wéét hoe vertrouwd de kennismaking met andere bloggers vrijwel altijd is.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.