Spanning op de Kissel
Spanning op de Kissel

Spanning op de Kissel

bVision & Photography

Ook een industriegebied als de Kissel in Heerlen heeft spanning nodig, zoals hier aan de Kissel 47. Het nieuwe stukje industrie gebied wat aan sluit op het oude stukje Kissel waar vroeger een glasfabriek en de Sligro stonden. Door de aanleg van de Euregioweg en buitenring is dit stukje industrie-straat tegenwoordig goed te bereiken. En daar hoort dan ook goede stroomvoorziening bij. Het trafohuisje staat hier al reeds geruime tijd. In ieder geval voor dat hier alle nieuwbouw plaats vond. Een grote blokkendoos van bakstenen die doet wat die moet doen.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

10 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, ach al is het niet moeders mooiste, zolang het maar goed functioneert dat is het belangrijkste van die gebouwtjes met inhoud. Ik wens je een goed begin van de nieuwe week toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.