Lentekriebels
Lentekriebels

Lentekriebels

Als het zonnetje schijnt in het voorjaar dan krijg ik de kriebels in mijn buik, dan wil ik naar buiten, de tuin in en aan de slag, voor zover dat mogelijk is. Helaas is het grasveld net een zompig moeras, dus de tuin in werd het niet. Dan maar naar het tuincentrum en voorbereidingen treffen voor het aankomende voorjaar. We hebben wat nieuwe tuinstoelen nodig en ook wat kruidenplanten die we alvast kunnen opkweken op ons overdekte terras. En wat heeft dan die foto daarmee te maken? Nou, een gedeelte van het tuincentrum was helemaal ingericht voor de komende paasdagen, en ik vond daar een bak met deze pluche unicorns. Ik vond het zo kleurrijk beeld en bij het voorjaar passen dat ik er voor u een foto van heb gemaakt. Jeslynn heeft lekker bij ons gelogeerd, maar werd al vroeg opgehaald. Dus kon ze jammer genoeg niet mee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, leuke eenhoorntjes, maar ik snap niet wat die in een tuincentrum doen, je kunt ze er niet neerzetten want bij regen zijn ze gelijk bedorven.Nu verkopen tuincentra natuurlijk van alles tegenwoordig en niet alleen dingen voor de tuin, dat is overal dat winkels van alles verkopen wat je niet in het assortiment verwacht. Voor vandaag een fijne maandag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.