De tijd is rijp
De tijd is rijp

De tijd is rijp

Soms is een dag mooi volgepland met zaken die je allemaal nog moet doen. In de voormiddag zat ik even achter mijn PC, tussendoor lees ik wel eens wat logjes en gisteravond had ik toevallig naar een (illegaal) tuinprogramma op mijn PC gekeken over snoeien in het voorjaar, en vooral hoe je de diverse hortensia’s moet snoeien. Dus toen ik het logje van marthy van Heen en terug naar de Ardeche aan het lezen was en daar het woord hortensia las, keek ik naar buiten en dacht: Hortensia, snoeien, tuin, zon… zonder verder te lezen de snoeischaar gezocht en meteen begonnen met snoeien van mijn hortensia’s. Ik heb er een stuk of acht waaronder een klimhortensia en een strong Annabel. De tijd was er schijnbaar rijp voor en het lijkt nu een stuk kaler, maar wel opgeruimder in de tuin.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Ria van Felius

    Het was er ook prachtig weer voor gisteren. Dat is vandaag wel weer anders! Hortensias zijn eigenlijk het hele jaar mooi, al moet je nu weer even wachten op het blad, maar dat gaat zo weer snel genoeg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.