Murals Heerlen – onbekend 2

Murals Heerlen – onbekend 2

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural van deze week is gemaakt door een voor mij onbekende artiest en is te vinden op een stukje proeftuin waar ook Yasja een oefenwerk had neergezet, op de hoek van de Huskenweg en de Sittarderweg. Daar ligt het House of Colors, waar je dat kunstwerkje aan de achterzijde kunt vinden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Mooie kleuren , dat zeker en ook goed geschilderd, maar als kind had ik hier nooit voorbij gedurfd wat een enge schildering is dat, iets uit een angstdroom lijkt het wel.

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: