Murals Heerlen – Bekkerweg
Murals Heerlen – Bekkerweg

Murals Heerlen – Bekkerweg

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De start van alle street-art in Heerlen begon eigenlijk met deze Mural van het Rotterdamse street-art duo TelmoMiel. In slechts drie dagen werd deze gerealiseerd, bij behoorlijk hoge buitentemperaturen. Het kunstwerk werd gerealiseerd in samenwerking met Street Art Heerlen (Sanne Gijsbers), het heet “a crazy little thing called glove” en je kunt het vinden aan de Bekkerweg nummer 13.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Ha Sjoerd,

  wat een aparte perspectief…
  Dat kind, dat daar zo lekker tegen dat warme lijf aan ligt. Ik wil het wel aan mijn muur…
  Maar helaas… ik heb alleen ramen! En openslaande tuindeuren…

  Groetjes en blijf gezond!
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.