Veilig
Veilig

Veilig

In deze tijd van misère en de veroorzaker daarvan, het corona virus, krijgt de term veilig een heel andere betekenis. Keep distance verdomme, maar dat even tussendoor. Als ik de plaatjes van Corona Beach in Zandvoort en Scheveningen zie is dit dus het gene wat straks de doodsteek voor de zorg is. En daar kan ik zelfs zeer kwaad om worden. En dan praat ik niet eens over al die kinderen die toch in groepen aan het spelen zijn, of met elkaar op straat staan te kletsen.

bVision & Photography

Binnen blijven hoeft niet, maar zoek het niet op denk ik dan. Er komen echter ook grappige dingen voorbij. Veilig vrijen bijvoorbeeld zo kwam ik deze tekst tegen: Sterkte aan alle mannen met een minnares die nu thuiszitten met hun vrouw… Andersom kan uiteraard ook, alsof alleen de man vreemd kan gaan. Vrij veilig op anderhalve meter gaat dan ook niet echt lukken. Dat wordt een mondmasker en condoom…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

23 Comments

 1. Ik zag vandaag (tijdens wat we al wisten dat ons laatste fotoritje zou worden) een man lopen beeldbellend. Zei meteen je zal maar vreemdgaan in deze tijd. Er wordt nog germmeld hoor, met 2 auto’s komen en dan in 1 gaan zitten en zo. Ik zag gister bergen volk op een pad in Groesbeek waar ik op de mooiste dag van het jaar nog geen 4 mensen tegenkom. Kutvolk en maar ouwehoeren gezellig en niks afstand, niks. Bah.

 2. logbankje

  Vandaar vanavond de zwaardere maatregels van de overheid.
  Veel mensen willen hun eigen gang gaan en denken niet aan andere. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op het log Bankje voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. hanscke

  Ik prijs mij zo gelukkig dat wij in een dunbevolkt gebied wonen. Op ons dagelijkse rondje van 4 km. komen we vaak maar 1 of personen tegen. En dan hebben we ook nog een aardige tuin waar we ’s middags in kunnen spelen.

 4. Het zal ondertussen toch wel doordringen dat de regels opvolgen erg nodig is, zelfs bij de meest domme mensen.
  En er kan heus nog genoeg zolang je het gezonde verstand een beetje gebruikt. Maar inderdaad, als echtpaar ben je wel veroordeeld het met elkaar te doen, het is even niet anders;-)

 5. Kakel

  Waarom gaan mensen in hemelsnaam met heel de familie naar de buurtsuper? En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  In plaats van een virustest hebben de meesten een IQ-test nodig.
  Maar wij houden dapper stand. Ik ken geen andere stand (-:
  Lieve groet en nog gefeliciteerd met je kleindochter. Vier jaar!

 6. sommigen denken nu eenmaal dat de regels voor de anderen bestemt zijn Sjoerd…

  verhoogd politietoezicht zorgt er voor dat er bijna niemand te zien is op straat…

  en met enkel de supermarkten open , is het verkeer sterk verminderd

  prettige dag

 7. Goede morgen Sjoerd, tja ik vermoed dat mijn huis en tuin er nog nooit zo netjes bij hebben gelegen, je moet jezelf toch wat bezig houden, ik kan niet de hele dag op de bank hangen dus zoek ik wel wat bezigheden.
  Zie dat je gezond blijft En hopelijk komt er binnen een paar weken een einde aan die rondwarende virussen.

 8. Ha Sjoerd,

  gisteravond Lubach gezien?
  De eerste tien minuten vond ik ijzersterk.
  Als meer mensen dat zouden zien, zouden ze misschien wel luisteren.
  Sjongesjonge… wat zijn er toch een hoop nitwitten hier in Nederland.
  Die zien de ernst van de situatie niet in. Dom dom dom!!

  Blijf gezond Sjoerd!!

  Groetjes van Marlou

 9. Leeg…, op die ene duif na…
  Tja…, en die minnaars en minnaressen…
  Lie(f)s.
  @Het origineeltje heb ik reeds verwijderd (doe ik vaak te vlug!). Gooi ‘m dan maar weg, je krijgt ooit wel een nieuwe.

 10. We kunnen het blijven roepen, maar veel mensen zijn doof, hardleers òf echt te dom om te poepen. Het zou voor de goedwillende mensen zonde zijn als er door dit soort achterlijke gladiolen een volledige lockdown nodig is. Juist nu ik eindelijk eens een voorjaar klachtenvrij ben, wil ik graag mijn dagelijkse ritjes en kuiertjes in mijn uppie blijven maken.

 11. ik deel je ergernis Sjoerd, maar ik geloof, ( tenminste hier) dat het aan het doordringen is, dat het géén vakantie is maar doodserieus..
  het is stil op straat, en enkeling zie je nog met kinderen hier spelen..

 12. als er niemand op het strand is konden ze beter hun strandstoelen bij elkaar zetten, hier in Belgie is dat zo
  En samen zijn, je weet maar nooit, ik ben bang genoeg door mijn werk
  -Een @->- voor jou*

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.