Triest
Triest

Triest

It’s not about you, it’s about everybody else
Al die negatieve energie gooi ik even aan de kant om met een positieve insteek de dag in te gaan. alhoewel ik wel langzaam door mijn ideeën over bloggen heen raak. Maar om hier nu een lockdown te gaan invoeren gaat me nog even te ver. Ik ben gisteren de tent niet uit geweest en heb me netjes gedragen. Ik heb wat onderhoud gepleegd, zoals back-ups van mijn foto’s e.d., uiteraard gekookt, facebook onveilig gemaakt, mensen gespamd. Een uurtje of zo gelezen. En toen was het alweer avond. Onze katten vinden het prima dat iedereen thuis is, en dat is ook wat waard… Op de foto onze kater Ollie. Die voelt zich helemaal op zijn gemak.
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Kakel

  Hahaha! Die foto van Ollie. Ik zou zo met ‘m willen ruilen (-:
  We maken er hier ook het beste van. Tachtig jaar geleden begon WOII. Wij hoeven alleen maar zoveel mogelijk THUIS te blijven. Dat kunnen we !

 2. logbankje

  Ook bloggen wordt wat lastiger, nu je niet vaak meer buiten komt.
  Ollie laat het allemaal over zich heen komen, die is zich van geen kwaad bewust. Hans

 3. Ria van Felius

  Het is niet anders, voor ons is er eigenlijk niet zo heel erg veel verschil, op het boodschappen doen na dan, dat probeer ik zo min mogelijk te doen. Dat gele blokjeskussen heb ik ook 😀

 4. Goede morgen Sjoerd, ja we zitten allemaal thuis en op een bepaald moment weet je dan ook niet veel meer te doen. Buiten heb ik de tuin gedaan, de ramen gelapt, maar veel weet ik nu ook niet te doen, gelukkig heb ik veel boeken, dus ik kan als het vanmiddag een beetje warmer is buiten in de zon zitten lezen. Al denk ik dat dat niet lang gaat duren want al zit je voorkant in de zon en heb je achter je een muur, toch wordt je rug dan in deze tijd van het jaar wel koud na een tijdje zitten. Ollie geniet volop zo te zien, ik heb ook een zacht kattenmandje, maar geen een kat heeft er tot nu in willen liggen. Inmiddels is het een verzamelmandje voor kattenspeeltjes geworden. Een fijne dinsdag gewenst.

 5. Frank-103

  Ollie heeft het goed naar zijn zin!

  Dat hele dag thuiswerken vind ik vreselijk, al heb ik een goede werkplek en een stapeltje werk. Ik ga hier iedere dag toch een rondje (ruim 6 km) buiten lopen.

 6. och wat een zalig gezicht je kat Ollie Sjoerd, bijna jaloersmakend, ja zo thuis blijven heeft ook wwat hé, je spammed er maar een eind op los, 🙂

  wij gaan naar het bos, hier loopt niemand…
  ik voel me nog erg veilig,
  Geniet van wat je doet, en doe het met fleur 🙂

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.