Murals Heerlen – De raaf van DazeTwo
Murals Heerlen – De raaf van DazeTwo

Murals Heerlen – De raaf van DazeTwo

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
En als u dacht dat street-art alleen murals waren laat ik u nu zien dat het ook kunstvoorwerpen kunnen zijn, zoals deze street art van Wesley Dazetwo Van Heugten. Die erom bekend staat dat de raaf een groot onderdeel uitmaakt van zijn werken. Hij heeft er een aantal in Heerlen staan waarvan deze in de Dautzenbergstraat er ene is, en verder een aantal afbeeldingen van deze raaf. Als ik er niet toevallig tegenaan was gelopen had ik deze verdekt opgestelde raaf nooit gevonden.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. Frank-103

    Normaal zou een raaf vluchten als je eraan komt Sjoerd, maar ik vermoed dat deze doof is. Echt kunstzinnig vind ik zo’n raaf niet, maar ik ben een echte cultuurbarbaar….

  2. Goede morgen Sjoerd, dat is weer eens wat anders dan een muurschildering. Nou Roos, ik vind het niet zo gek verzonnen, want duiven die op je balkon nestelen, geven veel meer last dan andere vogels. In Amsterdam heb ik dat gehad, mijn binnenmuur zat zo onder de duifluis en je kon vanwege de stank zelf niet meer op het balkon. Ze noemen de stadsduiven niet voor niets vliegende ratten, ze brengen een hoop vuil met zich mee. Vergelijk ze niet met gewone duifjes die als hobby worden gehouden.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.