Heerlen murals – Heerlerheide Centrum
Heerlen murals – Heerlerheide Centrum

Heerlen murals – Heerlerheide Centrum

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De bijgaande mural vinden we in het centrum van Heerlerheide, een deelgemeente van Heerlen. De bloeiende bloemen zijn heel fleurig en ik liep er per ongeluk tegenaan. Het ligt op de hoek van de Caeciliastraat en Groeet Genhei. En ik zie dat Moppie er ook nog opstaat.

bVision & Photography

22 Comments

  1. Heel erg mooi…
    Het doet ook een beetje denken aan sommige wanden in Lissabon, (al zijn het daar vaak patroon-tegeltjes.) Zo’n kleurrijke mural zou van mij best vaker mogen..!

  2. Goede morgen Sjoerd, ik moest even goed naar alle letters zoeken, maar ik heb ze gevonden 🙂 Zo’n muur fleurt de hele straat op lijkt me.
    Een fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.