Inventief
Inventief

Inventief

Als je dan toch al trouwplannen hebt moet je daar maar een mouw aanpassen moet dit stel gedacht hebben, na het officiële gedeelte een feestelijke bijeenkomst bij kasteel Hoensbroek, wat uiteraard als museum nu ook gesloten was. Ik heb het gecontroleerd, iedereen netjes in de auto, tussen de auto’s een auto vrij. Ik moet zeggen proficiat…
Minder super vind ik het dat mensen zich niet aangesproken voelen om zoveel mogelijk thuis te blijven en alleen als het kan even een rondje buiten te lopen. In Heerlen Centrum was het zelfs drukker dan vroeger op zondag in de binnenstad. Een lichte versoepeling leidt meteen tot schuif maar alles aan de kant. Ik vrees het ergste.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Oh even ter verduidelijking. Als je op mijn site kijkt lijkt het alsof ik constant onderweg ben, maar zo werkt het gelukkig niet. Als ik ergens voor een reportage of stukje naartoe moet ga ik op het laatste moment, blijf op afstand, maak mijn foto’s en zeg vaak stuur de info maar per mail en ga dan weer snel naar huis.

 2. Och, dit is alweer week 2 dat ik het zie… de drukte, zo ook de karretjes bla, die men al niet meer mee wil nemen, en de winkels worden gecontroleerd en krijgen gewoon hoge boetes als.. maar ja, dan denk ik ook weer… zet iemand buiten neer of bij de karren, en dat gebeurt niet meer bij alle supermarkten ook…

  Gisteren? Ik heb geen idee, ik had alles binnen, en ben ook bijna helemaal binnen gebleven,, moest alleen even schroeven halen, en toen zag ik wel, laat in de middag al… dat het wel vrij druk was ja…

  X

 3. Ze hebben er te makkelijk over gedaan met kinderen en pubers en nu dat jonge grut weer naar school mag en ze net doen of het goed gaat qua cijfers (maar alles in de tehuizen niet meetellen) denken mensen dat het weer kan.

 4. Frank-103

  Ik ga niet funshoppen oid, maar wel naar de supermarkt, bakker en soms naar een andere winkel als we iets nodig hebben. Ik wandel iedere dag een rondje van 6,5 km of spring op de (race)fiets, de hele dag thuis is niks. Wel houd ik buitenshuis minimaal 1,5 meter afstand tot andere mensen aan, indien mogelijk meer.
  Maar met 2 kinderen die werken bij de supermarkt, mijn vrouw die iedere dag naar haar werk moet en ik 2 dagen in de week naar kantoor heeft het de rest van de dagen weinig zin om me heel druk te maken.

 5. Ja, ook hier wordt het steeds drukker op straat. Het zou me niet verbazen als het vandaag her en der uit de hand loopt. Dat is dan over een week of twee weer merkbaar op de ic’s, en dat zou toch wel doodzonde zijn na het overwegend goeie gedrag van de afgelopen weken.
  Ik laat evenetuele drukte lekker aan me voorbij gaan. Het is vandaag goed toeven in de tuin.

 6. Goede morgen Sjoerd, ik ben bang dat we voorlopig nog niet van die corona af zijn. Ik ben in huis of tuin en af en toe naar de super. Daar ga ik met mijn auto heen,al is dat maar een klein stukje ( anders loop ik of ik ga met de fiets), zodat ik ook niemand buiten tegen kan komen. Ik hoop echt dat het nu niet meer lang gaat duren, want dan gaan mensen toch de boel wel wat laten verslappen vrees ik.
  Een fijne maandag gewenst, Koningsdag zal ook niet leuk zijn dit jaar, voor de koning en zijn gezin waarschijnlijk wel, die kunnen een keertje lekker thuis blijven en niet koekhappen of toiletpot gooien.

 7. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  ja… dat is wel erg eigenlijk.
  Dat afstand houden is zo simpel, en in je eigen buurt blijven ook.
  Maar ja… sommige mensen zijn gewoon dom. En supereigenwijs!!

  Groetjes!
  Marlou

 8. ja, die corona, ik hoorde zaterdag, want ik ben dan toch moeten gaan werken, dat de 5 mensen die nog op die afdeling liggen eraf mogen en terug naar hun kamer gaan, maar nu beginnen ze op andere afdelingen ziek te worden….ik heb het er echt niet op
  -Een @->- voor jou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.