Zo maar wat
Zo maar wat

Zo maar wat

Eigenlijk had die mural van gisteren, vandaag gepubliceerd moeten worden. Maar ik was even de tel van de dagen kwijt. Wellicht was het al opgevallen dat er wat onderhoud is gepleegd in het weekend. Zo zijn alle kopfoto’s aangepast, zijn de kleuren gewijzigd, en zijn in de rechterkolom wat widgets aangepast. Ik had al enige tijd de site wat verwaarloosd en heb ook aan de achterkant, de motor van bVision.nl, de zaak wat getuned. Als je toch even gedwongen bent om binnen te zitten is zo’n lang weekend daar heel geschikt voor. En de foto van vandaag, zegt u het maar…

bVision & Photography

22 Comments

 1. Frank-103

  Het tunneltje met de mural? Mijn blog ziet er al tijden hetzelfde uit, tijdens een voetbalevenement oid wil ik de kleur wel eens aanpassen, maar meestal is het gewoon hetzelfde. Saai!

 2. Ik zou bijna zeggen door het open raam van het autoportier gemaakt, maar hoed dan ook een prachtige foto.
  Ik krijg op slag gewetensnood, mijn site is al een jaar of 8 precies hetzelfde.. Ben er natuurlijk wél heel herkenbaar mee want wie heeft er nou een zó oude lay-out;-)

 3. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  bVision is mooi geworden!
  Ziet er fijn uit.

  En de foto?
  Ik denk een fietstunnel ergens onder door, maar kan het niet zo goed zien.
  Je gaat het vast vertellen, toch?!

  Groetjes!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.