Zo maar wat (1)
Zo maar wat (1)

Zo maar wat (1)

Eigenlijk was de foto van gisteren een experiment om de foto die hieronder staat om te zetten naar een zwart/wit foto. Helaas kwam er niet uit wat ik er van wilde maken en ben toen met wat kleur gaan spelen in de foto. Ik heb met plezier de reacties gelezen. Het is een fietstunnel. Langs de weg stroomt een klein beekje wat men onder de tunnel door heeft laten stromen in een goot. Moppie of onderdelen van moppie zijn er niet op te vinden. Het was inderdaad zomaar wat. Ik begin momenteel een beetje door mijn ideeën heen te raken en eropuit gaan doe ik alleen als dat noodzakelijk is. Ik denk dat ik op de kamer van Jeslynn maar eens een hopelijk tijdelijke fotostudio ga inrichten.

bVision & Photography

23 Comments

 1. Hij is prachtig en ja het gaat lang duren he. Ik heb gelukkig nog wat afleiding omdat de krant hoopt dat ik blijf schrijven en dat is voor mij een mooie reden er nog even uit te kunnen bijna elke dag.

 2. logbankje

  Het is en was een leuke foto creatie.
  Dat ik er van mag genieten en nadenken is het mooie van de weblog.
  Ga door Sjoerd met je log, zoals altijd weer een belevenis. Hans

 3. Wanneer je voorlopig niets meer te fotograferen hebt, kun je natuurlijk hele creatieve dingen met foto’s uit je archief gaan doen met behulp van Photoshop of dergelijken. Ik heb daar een hele mooie hobby aan.

 4. Frank-103

  In de strijd tegen de kilo’s loop ik of fiets ik regelmatig hetzelfde rondje, eigenlijk heel saai, dit wordt veroorzaakt door Zaandam en het Noordzeekanaal. Bij jou in de omgeving is er vast meer variatie voor tochten mogelijk?

 5. Goede morgen Sjoerd, zo ziet je foto er heel gewoon uit, leuk wat je kunt doen om dat verschil te maken. Ik ben benieuwd naar je komende creaties.
  Een fijne donderdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.