Mural Landgraaf
Mural Landgraaf

Mural Landgraaf

bVision & Photography

Niet alleen in Heerlen vind je uiteraard grote muurschilderingen. Ook in Landgraaf wordt er nu een grote mural gemaakt, u krijgt slechts een preview te zien, hij is nog niet klaar. En jammer voor u, op de uitleg moet u even wachten. Eigenlijk had deze mural al klaar moeten zijn, alles was netjes tot in de puntjes gepland, en toen ik eind maart daar was heb ik de tekeningen en het draaiboek mogen inzien. Toen was er Corona en ging de zaak plat. De invulling aan de onderzijde zou namelijk worden ingevuld door scholieren, maar helaas sloten de scholen in ging iedereen in lock down. Niks extra hulp. Deze mural is helemaal handwerk… Ze hopen in de komende weken de zaak af te ronden, dan ziet u de beelden en hoort van mij het hele verhaal.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. Kakel

  Ik vind ‘m nu al geslaagd dus kan de tekening alleen maar nóg mooier worden. Wat een origineel idee om schoolkinderen mee te laten verven.
  Dus Heerlen krijgt een landelijk bekende mural? Geweldig toch!

 2. Frank-103

  Je zou denken, dat geschilder houdt de scholieren van de straat, maar dat is in dit geval niet zo. Moet het een optocht voorstellen van Pinkpop bezoekers? Die hebben dit jaar pech, helaas!

 3. marlouwitzelgmailcom

  Ha Sjoerd,

  hoop, dat het werk werkelijk zal beginnen en dat we de rest mogen zien en de uitleg.
  Het lijkt me een mooie!

  Groetjes van Marlou

 4. Goede morgen Sjoerd, het lijkt wel een optocht door de geschiedenis, eerst konijnen / natuur daarna Romeinen, kortom een hele optocht. Als het allemaal klaar is kun je het ons uitleggen. Fijne dinsdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.