Spanning in Le Chambon de Bavas (F)
Spanning in Le Chambon de Bavas (F)

Spanning in Le Chambon de Bavas (F)

bVision & Photography

De foto’s die u hier vandaag tegenkomt zijn gemaakt in Frankrijk door Marthy van Heen en terug naar de Ardèche, op een van de wandelingen net voordat Corona roet in het eten strooide. Maar laat ik haar eerst even aan het woord:
Ha Sjoerd, Ik heb je wat foto’s gestuurd van een trafohuisje wat wij tegenkwamen tijdens een wandeling in februari in de Ardèche. We waren toen een week of twee in ons huis daar, helaas nu even niet mogelijk om er weer heen te gaan. Ik heb veel moeite moeten doen om de locatie te achterhalen want ik had deze wandeling uit een routeboekje en die boekjes liggen in het Franse huis. Maar dankzij mijn eigen blog en GoogleMaps ben ik er achter gekomen. Ik hoop dat je er worst van kan maken.
Blijf gezond en bezig.
lievegroet, Marthy.
Voor mij, met voordeel van de twijfel, het is in ieder geval een huisje voor een nutsvoorziening, Ik mis de gevaren tekens van Hoogspanning, maar die kunnen ook op een andere plaats zitten of onder de aanplakbiljetten. Ik heb het in ieder geval kunnen traceren

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

  1. logbankje

    Een combinatie van een mural, graffiti en een trafohuisje. Hans

    @ Waarom de sluitingen aan de achterkant van een beha zit, lees de reactie van MizzD maar.

  2. Wat goed van je dat je hebt kunnen vinden. Volgens ons was het een trafohuisje maar al we er nog eens komen zal ik eens goed onder de aanplakbiljetten kijken. Jan had gelijk, het ligt langs de weg van Privas naar St. Agrève.

  3. Goede morgen Sjoerd, zo krijg je een internationale verzameling van trafo huisjes. Mensen denken zelfs in hun vakantie er aan, om je een foto te sturen. Voor vandaag een fijne zondag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.