Abstract
Abstract

Abstract

bVision & Photography

Zoals iedereen inmiddels wel weet mag ik iedere week een foto-opdracht maken. De opdracht van de afgelopen week was abstracte fotografie. Nu is het begrip abstract zo groot dat je er alles in kwijt kunt wat je niet weet thuis te brengen op een foto, of alles wat een ander doel heeft dan waar het voor bedoeld is.
Abstracte fotografie, ook wel niet-objectieve, experimentele, conceptuele of concrete fotografie genoemd, is een middel om een ​​visueel beeld weer te geven dat geen directe associatie heeft met de objectwereld en dat is gecreëerd door het gebruik van fotografische apparatuur, processen of materialen.
Ik laat u alleen mijn eigen inzendingen zien.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

 1. Ria van Felius

  Ja, leuk! Maar wat moet je ermee denk ik dan. Ik ga als ik moet kiezen voor de tweede. Bij de eerste stoort mij het scheve stuk rechts 😉

 2. Ha Sjoerd,

  ja… dat zag ik net ook al bij Sjanne.
  Ik vind het heel bijzonder.
  Zou er zelf niet zo gauw opkomen, maar ja.. ik ben dan ook geen fotograaf.
  Zier er gaaf uit!!

  Groetjes van Marlou

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.