Murals Heerlen – Schaftkeet
Murals Heerlen – Schaftkeet

Murals Heerlen – Schaftkeet

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Zo wordt er ook gewerkt in Heerlen, ook gedurende de corona crisis. En wat is er nou fijner dan je eigen schaftkeet te hebben (met daarnaast eigen toiletten). En zeker als deze schaftkeet voorzien wordt van een mooie (muur)schildering van Nash. En hij heeft er iets bijzonders van gemaakt. Eigenlijk zou ik dat ook wel achter in de tuin willen hebben staan.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. logbankje

  De Schaftkeet in Limburg een mooie mural.
  Krijg er mooie herinneringen bij, tijdens een oefen wandelvakantie in de omgeving van Sibbe.
  Regen stortte neer en toen geschuild in een schaftkeet.
  Ik vertel het in het eerste uur bij je verzoekje. Hans

  1. Frank-103

   Eigenlijk is zo’n schaftkeet in 2020 onbruikbaar, daar kan je geen 1,5 meter afstand in houden! Ik zou ze daar op wijzen en aanbieden deze keet in jouw tuin te parkeren. Win win situatie!

 2. Prachtig, vooral de achterkant! Die vind ik mooi met dat ene oog zo. Hier schaften ze niet in de keet, maar in eigen auto’s, de keet wordt alleen gebruikt voor telefoontjes en kantoor perikelen.

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.