Rusty[2]
Rusty[2]

Rusty[2]

Roest heeft een voorname plaats ingenomen in mijn beleving. Ik heb niet altijd in de ICT gezeten, maar voorheen gewerkt als chef laboratorium in de Elektriciteitsvoorziening van DSM. Daar was de grootste uitdaging het voorkomen van ongewenste roest in HD-stoomketels en HD-stoomleidingen. Als ik dus deze roestgevalletjes tegenkom kan ik daar niet aan voorbijgaan…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Kakel

  Ik houd van doorleefde materialen. Leer wordt mooier door de jaren en zolang het mijn auto niet is, vind ik elke vorm van roest mooi.
  Een foto om van te genieten!

 2. logbankje

  Weet je Sjoerd oude liefde roest niet.
  Ik ben ook een techneut in de elektrotechniek en later datacommunicatie en telematica, je moet wat in je leven.
  Maar het bedrijf waar ik ben begonnen zie ik nog wel eens op tv voorbij komen en dan geeft het toch een geluksgevoel. Hans

  @ dank voor de waardevolle en mooie reactie, ik heb je altijd als integer persoon mogen herkennen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.