Ik zie dubbel…
Ik zie dubbel…

Ik zie dubbel…

bVision & Photography

#DoubleExposure

De vorige opdracht was het maken van foto’s met een meervoudige belichting. Vroeger kwam het wel een voor dat een fotograaf vergat om zijn fotorolletje door te draaien, zodat een foto twee keer belicht werd. Dat gaf vaak vreemde mystieke beelden in zwart/wit. De vorige opdracht bij het fotoclubje was het maken van zo’n double exposure. Dat valt nog niet mee…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Tja, zonodig kan ik natuurlijk twee foto’s over elkaar heen zetten in psp, maar met de camera zou het me zeker niet lukken wat vroeger met het aloude boxje best wel makkelijk , maar niet de bedoeling was.
  Die laatste foto is echt prachtig.

 2. Mooie foto’s geworden, de tweede deed me gelijk denken : “Stairway to heaven” al was er geen trap te bekennen. En ja die dubbele foto’s kwamen vroeger wel vaker voor. Ik heb nog een foto waarop ik als tweeling sta 😉
  Een fijne donderdag gewenst.

 3. Ha Sjoerd,

  wat een gaaf idee.
  Dan krijg je inderdaad: het dubbelzien.
  Misschien moet ik ook maar eens een goeie camera aanschaffen.
  Jij maakt er zulke mooie foto’s mee.

  Als ik het ga doen kom ik even bij je te rade.

  groetjes!

 4. bijzonder, ik wist helemaal niet dat dit kon met een digitale, ga ik mij ook niet aan wagen, hahaha

  Ik weet nog dat mijn ex man mij leerde in het donker toen, dat je vaker op een foto kon staan, er is dus ergens een foto van mij, waar ik 4 of 5 keer op sta door inderdaad de belichting, lange sluitertijd geloof ik te maken. op statief toen…

  X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.