Gewonnen
Gewonnen

Gewonnen

bVision & Photography

Soms heb je alle geluk van de wereld, ik die aan geen enkele loterij deelneemt omdat ik toch nooit wat win, heb gewonnen. De envelop met het gewonnen aquarel van Dien kwam afgelopen week zomaar door de brievenbus vallen. Geniet van deze mooie aquarel van Dien. Ik kan alleen maar zeggen dank je wel, de jongens vinden hem ook mooi… Want Dien maakt nog veel meer mooie dingen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Kakel

    Gefeliciteerd met je prijs! Alleen van de envelop word je al blij. Je had trouwens een heel mooie beschrijving van jouw favoriete aquarel gekregen. Een terechte winnaar!

  2. Ik doe ook niet aan loterijen mee, en ik gok verder ook niet, en aan wedstrijden doe ik ook niet echt mee. Ik had het bij Dien al gezegd en zeg het hier nog een keer, gefeliciteerd met je gewonnen item!

  3. Ja, hier dito! al heb ik wel iets vaker wat gewonnen via blogs meestal, toch he… die van Dien is het mooiste wat ik ooit heb mogen ontvangen, ik wil er ook nog aandacht aan besteden 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.