Gewonnen

Gewonnen

bVision & Photography

Soms heb je alle geluk van de wereld, ik die aan geen enkele loterij deelneemt omdat ik toch nooit wat win, heb gewonnen. De envelop met het gewonnen aquarel van Dien kwam afgelopen week zomaar door de brievenbus vallen. Geniet van deze mooie aquarel van Dien. Ik kan alleen maar zeggen dank je wel, de jongens vinden hem ook mooi… Want Dien maakt nog veel meer mooie dingen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

22 Comments

  1. Gefeliciteerd met je prijs! Alleen van de envelop word je al blij. Je had trouwens een heel mooie beschrijving van jouw favoriete aquarel gekregen. Een terechte winnaar!

    Kakel
  2. Ik doe ook niet aan loterijen mee, en ik gok verder ook niet, en aan wedstrijden doe ik ook niet echt mee. Ik had het bij Dien al gezegd en zeg het hier nog een keer, gefeliciteerd met je gewonnen item!

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: